Interim

Interim in de praktijk

Niemand heeft tijdelijk financieel personeel over. Voor veel organisaties is een juiste bezetting niet in iedere situatie direct haalbaar met eigen mensen. U wilt bijvoorbeeld al jaren over naar een nieuw systeem maar u komt er eenvoudigweg niet aan toe, omdat het overige werk ook door moet gaan. Daarvoor kan een ervaren interim-kracht van ISOS adviseurs worden ingezet, op tijdelijke, maar ook op structurele basis, zodat u uw focus tijdelijk kunt verleggen naar de implementatie van het nieuwe systeem.

Maar ook zijn er praktijkvoorbeelden denkbaar als onderbezetting door ziekte en piekbelastingen, waardoor u een tijdelijk of structureel beroep moet doen op een vervangende kracht.

Wat is onze werkwijze

Met een duidelijke visie en een persoonlijke aanpak ondersteunen en begeleiden wij u op het gehele financieel-administratieve en financieel-economische traject.

Wij richten ons op het zekerstellen van de continuïteit en het optimaliseren van financieel-administratieve en financieel-economische processen. Dit organiseren wij middels detachering en financieel interim management. In alle gevallen kunnen onze interim-professionals terugvallen op professionals op het gebied van accountancy en fiscaliteiten om u optimaal van dienst te zijn.

Ook voor structurele oplossingen voor vacante posities op financieel gebied kunt u gebruik maken van het uitgebreide netwerk en de expertise van ISOS adviseurs.

Al onze kandidaten beschikken minimaal over HBO niveau.


Informatie voor opdrachtgevers

Uitgangspunt van onze dienstverlening is het leveren van maatwerk, als onderdeel van een hecht partnerschap met onze opdrachtgever.
Via deze pagina kunt u uw gegevens en een beknopte beschrijving van het project of de vacante financiële functie aan ons doorgeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact en nemen graag de tijd om met u te bespreken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Verder willen wij u vragen een functieprofiel op te geven of mee te sturen als bijlage.


Informatie voor kandidaten

Onze interimers kunnen zowel op projectbasis als ter vervanging van een vaste financiële positie worden geplaatst in een tijdelijke vacature bij onze opdrachtgevers. Meestal gaat het hier om ervaren specialisten in functies waarbij kennis en ervaring van doorslaggevende betekenis zijn.

Als financial interimer wordt u ingezet op talloze totaal verschillende projecten, voor diverse interessante opdrachtgevers. Van gerenommeerde ondernemingen, tot (semi-) overheden en non-profit organisaties. Het maakt uw werk bijzonder gevarieerd en leerzaam.

Lijkt het u wat, en wilt u onderdeel van ons team worden? Neem dan telefonisch contact (050 - 318 24 41) op met ISOS adviseurs.

Isos Adviseurs  |  050 - 318 24 41  |  Groningen
Bookmark and Share